Ford Performance-onderdelen – voor elk model

De Ford F150 is een van de meest populaire en meest gewilde spierauto. De styling is sportief, agressief en zeer modern uitziend. Dit voertuig is een nietje in het segment Muscle Car. Als je er serieus aan denkt om er een te kopen, is het eerste wat je moet weten wat voor soort auto-carrosserie je moet gaan wanneer je je voertuig opgelost hebt.

De FORD F150 wordt aangedreven door een milde V-tech-motor, die is ingezet met direct brandstofinjectiesysteem en standaard FORD-truckas. Dit betekent dat u de heavy-duty Ford Truck-as krijgt die u gewend bent. Integendeel, de F150 is een mildere versie van de FORD-vrachtwagenmodellen met volledige formaat. De Model Line-up van FORD F150 heeft vier verschillende modellen, de CT, CF, FF en HD. De modellen zijn gebaseerd op de nieuwe Ford Lincoln-stadsauto en de Ford Fiesta.

Het eerste model in de nieuwe FORD F150-modelslijn is de CT. Het heeft een krachtige diesel- en benzinemotor. Het is uitgerust met herziene styling, opnieuw ontworpen side-rokken, bumpers aan de voor- en achterste en achterste en achterzijde. Hoewel het de kleinste van de Ford-vrachtwagens is, is de CT niet alleen een comfortabel voertuig, maar ook een praktisch voor stadsreizen.

Het tweede generatie FORD F150-modeljaar is de CF. Het is het grootste voertuig van de gehele Ford-familie en wordt aangedreven door een krachtige diesel, 3.3L Ford Twin-SEAT-gasvoertuig. De belangrijkste kenmerken van de CF zijn een aluminium frame, dubbele luchttassen, voor- en achterste stabilisatoren, voor- en achterste knie-airbags, stabiliteitscontrole en airbags aan de voorzijde. De CF heeft ook een nieuw Ford F150-stuurwiel met herziene styling.

Het Modeljaar van de derde generatie FORD F150 is de geheel nieuwe Ford Fiesta. Met een aandrijflijn die zowel het brandstofverbruik als de prestaties biedt, blijft de Ford Fiesta een zeer populair voertuig. De Ford Fiesta heeft alle standaardfuncties die samenkomen met een V6-motor, inclusief stuurbekrachtiging, automatische spanning, variabele klepbeheer, variabele transmissie en veranderingen met variabele knoppen.

De vierde serie van de Ford F150 is de Ford Fiesta St. Dit tweede generatie voertuig wordt aangedreven door een Ford Performance Parts Ford Fiesta St 1.3 Eco Kit. De Ford Performance-onderdelen Fiesta StRIM-niveau is uitgerust met de fabrieksstere met digitale geluidstemming, high-definition videoprogrammering, roestvrijstalen grille-bewakers, voorlipkits, voor- en achterbumpers, voor- en achterste rokken, voor- en achterste ventekshoezen, Het Ford Performance Parts Fiesta StRIM-niveau bevat ook een Ford Performance Team Carbon Fiber Floor-kit, voor- en achterbumper met duidelijke wrap. Vervangen trimniveaus zijn de FORD-prestatie-stoelbekleding, voor- en achterste bumpers, voor- en achterste venteksels, voor- en achterspoilers, en voor- en achterste staafpen.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/