SEO Expert

Hoe best practices voor zoekmachineoptimalisatie uw bedrijf kunnen helpen

Braden had altijd in de periferie van Bradens werk gestaan als een professionele schrijver en redacteur voor meer dan de helft van zijn carrière.

Toen hij online ging werken, zette hij meteen zijn eigen website op. Toen zijn schrijven de aandacht van de lezers begon te trekken, wist hij dat hij het kanaal had gevonden waarmee hij geld kon verdienen met zijn talent en het in zijn voordeel kon gebruiken. Tegenwoordig is SEO echter zijn belangrijkste focus geworden.

Braden en de andere SEO-experts van HubSpot, Victor Pan, Aja Frost en Amanda Sellers deelden hun aanbevelingen over wat er nodig is om een SEO-expert te zijn. Braden besteedt nu een groot deel van zijn tijd aan het bestuderen van de beste praktijken van zoekmachines, het schrijven van artikelen en blogs om zijn kennis te delen, en het spreken op conferenties om zijn visie te delen. Hij beweert dat SEO niet statisch kan zijn. Het moet met de tijd evolueren en verbeteren om up-to-date te blijven. Hij schrijft een deel van zijn succes toe aan de best practices van zoekmachines om elke paar maanden nieuwe algoritmen vrij te geven, waardoor SEO-experts de meest actuele trends kunnen bijhouden. Omdat SEO-professionals voortdurend wijzigingen aanbrengen in hun aanpak en toepassing, erkent Braden dat de kans om geld te verdienen met SEO steeds kleiner wordt.

Braden gelooft ook dat de beste manier om langetermijnwinsten door SEO te creëren, is om langdurige relaties met klanten en zoekmachines te creëren. SEO-experts zouden bereid moeten zijn om hun kennis te delen met degenen die het nodig hebben, zei hij. Met andere woorden, elke SEO-expert moet een opt-in-lijst van klanten ontwikkelen, zodat hij of zij een stabiel, voorspelbaar inkomen heeft om te werken. Op die manier, zelfs als de economie zuur wordt, kunnen SEO-profs financieel goed doen door te optimaliseren voor zoekwoorden die altijd in hoge vraag zijn.

Zoekmachine optimizers moeten aandacht besteden aan hun eigen praktijken. SEO Best Practices Advocating Smart Sleutelwoordonderzoek, optimaliseren voor zoveel mogelijk specifieke zoekwoorden en ervoor zorgen dat Content Marketing een groot deel van elke SEO-inspanning is. Brightedge, aan de andere kant, moedigt site-eigenaren aan om inhoud over zichzelf in de URL-adressen van hun sites te plaatsen en om links naar die sites op te bouwen vanaf andere sites die naar hen linken. Zowel SEO Best Practices als Brightedge zijn het erover eens dat SEO-contentmarketing de belangrijkste factor is die bijdraagt aan topposities bij grote zoekmachines. Hoewel deze principes misschien ingewikkeld klinken, kunnen ze worden opgesplitst in eenvoudige stappen die SEO-experts kunnen nemen om te implementeren.

Voor SEO Best Practices is de belangrijkste regel om de optimalisatie van zoekmachines buiten de pagina te analyseren om zo de intentie van de gebruiker te begrijpen.

Dit betekent het bestuderen van de demografische gegevens van gebruikers en proberen te begrijpen hoe ze de inhoud hebben gekregen waarnaar ze op zoek zijn. SEO-experts moeten zich niet alleen concentreren op de dichtheid en structuur van zoekwoorden, maar moeten ook kijken naar het type pagina’s dat gebruikers waarschijnlijk op een bepaalde website zullen vinden. Als gebruikers een antwoord zoeken op een prangende vraag of op zoek zijn naar een bepaald kenmerk van een product, dan zijn de best practices voor digitale marketing het geven van duidelijke, nauwkeurige antwoorden op pagina één. Experts op het gebied van zoekmachineoptimalisatie moeten ook voorzichtig zijn om interne of externe links te verwijderen die geen ander doel dienen dan om verkeer van de ene pagina naar de volgende te leiden.

Contentmarketingmanagers moeten zich ook concentreren op het maken van pagina’s die links uit betrouwbare bronnen trekken en Do Not Track-tags gebruiken. Door ongewenste links te verwijderen, kunnen contentmarketingmanagers ervoor zorgen dat links naar hun pagina’s in zoekmachines verschijnen. Het koppelen van praktijken kan voor sommigen verwarrend lijken. Sommige SEO-experts beweren dat linkbuilding geen prioriteit is, aangezien het gaat om inhoud van hoge kwaliteit die echte waarde levert aan gebruikers. Zoekmachine optimalisatie beste praktijken, vertel echter zoekmachines die pagina’s met slechts één of twee links niet van de hoogste kwaliteit zijn en van de ranglijst moeten worden verwijderd. Door de focus op kwaliteit te houden en echte waarde te leveren, kunnen SEO-marketingmanagers ervoor zorgen dat hun bedrijf bovenaan de ranglijst blijft.

Klik hier: fellmedia.nl