billendoekjes

Je luier zou je kunnen doden

Wanneer u doekjes kiest voor het eerste bad van uw pasgeboren baby, moet u de ingrediënten onderzoeken. Niet alle wegwerpluiers bevatten dezelfde ingrediënten, dus u moet voorzichtig zijn bij het maken van uw keuze. Het is ook belangrijk dat u een merk kiest waarop u kunt vertrouwen en waarop u kunt vertrouwen, omdat zij degenen zijn die het grootste deel van de tijd in contact zullen komen met uw kind. Hier zijn enkele van de meest voorkomende ingrediënten in wegwerpluiers waar u op moet letten.

De meeste conventionele wegwerpdoekjes bevatten verschillende ingrediënten waarmee u uw baby beslist niet wilt wassen, vooral die met ftalaten, een bekend carcinogeen. Laten we de gezondheidsproblemen niet vergeten die gepaard gaan met het gebruik van doekjes met ftalaat. Als ouder wilt u alleen het beste voor uw kind en dit soort producten moet voldoen aan alle federale en nationale richtlijnen of deze overtreffen. Wat u niet wilt, zijn substraten zoals polyurethaan of harsen die triclosan of op aardolie gebaseerde producten bevatten. Van deze soorten afveegchemicaliën is bekend dat ze kankerverwekkende kankerverwekkende stoffen bevatten.

De beste soorten billendoekjes die u kunt gebruiken, zijn doekjes die helemaal geen chemicaliën bevatten. De reden dat u niet-chemische producten wilt gebruiken, is omdat ze een enorme mate van bescherming voor de gezondheid en reinheid bieden, samen met een uitzonderlijke mate van mobiliteit. Bovendien drogen dit soort doekjes extreem snel en bieden ze een langere contacttijd tussen jou en je kindje.

Voor veel ouders is de grootste zorg bij het gebruik van een gewone luier de extreme hoeveelheid bacteriën en ziektekiemen die tijdens het voeden aan hun kind vast blijven zitten.

Om dit probleem op te lossen, is het cruciaal dat moeders en vaders hoogwaardige, biologisch afbreekbare doekjes gebruiken met speciaal samengestelde actieve ingrediënten. Biologisch afbreekbare doekjes zijn de meest effectieve manier om dit te bereiken, omdat de actieve ingrediënten de bacteriën en kiemen neutraliseren door contact met vocht. Deze doekjes bieden niet alleen een langere contacttijd, maar ook een niveau van antimicrobiële activiteit.

Helaas voldoen de meeste babydoekjes die momenteel op de markt zijn niet aan strenge gezondheidsrichtlijnen omdat ze een veilig product zijn. De grootste zorg met deze zogenaamde groene babydoekjes is het feit dat ze ftalaten en bisfenol A (BPA) bevatten. Ftalaten zijn een bekend kankerverwekkende stof voor mensen en zijn de belangrijkste ingrediënten die worden gebruikt in verf, beits en vloerwas. Hoewel beide chemicaliën als waarschijnlijk kankerverwekkende stoffen voor de mens worden beschouwd, kunnen ze, ondanks dat ze in lage concentraties worden gebruikt, toch schade toebrengen aan uw baby. Het is aangetoond dat baby’s die worden blootgesteld aan hoge niveaus van blootstelling aan ftalaat (BPA) meer risico lopen op obesitas, lever- en nieraandoeningen en vroeggeboorte.

Het is verstandig om alleen babydoekjes van de hoogste kwaliteit te gebruiken die geen schadelijke chemicaliën bevatten. Om de ingrediënten van uw huidige product te onderzoeken, moet u zoeken naar: Beebal Seed extract – Antioxidant; U kunt overwegen om producten aan te schaffen die ingrediënten zoals aloë vera en vitamine E bevatten, omdat deze ingrediënten een gezonde huid helpen behouden en tegelijkertijd de algehele gezondheid van het spijsverteringssysteem van uw baby bevorderen. Ongeacht het specifieke type formule dat u koopt, wilt u de ingrediënten van alle luierproducten onderzoeken.

Klik hier voor meer informatie: Vrijnatuurlijk