Landschapsarchitectuur – Tips – Uw looppad bestraten

tuinman

Landschapsarchitectuur – Tips – Uw looppad bestraten

Tuinieren is een oefening in geduld. Tuinieren is niet alleen het verbouwen van groenten; het leert ook de landelementen van de aarde in evenwicht te brengen. Door uw tuin te bestraten, kunt u uw bloembedden in lagen aanbrengen voor een maximale visuele impact en om de esthetische waarde van uw tuin te vergroten. Landscaping – tips – bestrating is een uitstekende manier om kleur en interesse aan uw tuin toe te voegen. Een verhard pad kan echter zoveel meer zijn dan een decoratieve toevoeging; het kan ook veiligheid, functie en veiligheid bieden voor uw kinderen, wandelaars, huisdieren enzovoort.

Als u wilt weten hoe een tuinarchitect uw tuin zou kunnen inrichten, volgen hier enkele tips van een gekwalificeerde tuinman die dit al meer dan 20 jaar doet hovenier bleiswijk. Vaste planten planten is een must, omdat ze na verloop van tijd duurdere planten zullen kweken dan planten die vaker groeien vanwege hun gewoonte om in een later stadium te bloeien. Sommige vaste planten zijn het geschenk dat nooit stopt met geven, seizoen na seizoen; terwijl andere vaste planten minder zorgeloos zijn dan die van een jaar geleden.

Onthoud dat randen, mulchen en opnieuw mulchen absoluut noodzakelijk zijn om uw bloemen en planten in bloei te houden. De juiste keuze aan randopties helpt om waterafvoer van uw planten weg te houden, erosie te verminderen en een prachtige rand langs uw oprit of trottoir te creëren. Het mulchen van je randen helpt ook om de grond vochtig te houden en vermindert het risico op ontkieming van onkruidzaden. Het bestraten van uw loopbrug is een optie die sommige tuinarchitecten gebruiken, ofwel door een detailniveau toe te voegen of door een uniforme toptextuur te gebruiken die een gladde rand creëert. Een andere optie die veel ontwerpers kiezen, is om een reeks stenen langs de rand van het trottoir of de oprit te leggen – wat goed werkt met drukke stadsstraten of drukke opritten!

Voor meer informatie zie: Kibbel Hoveniers