Maak heerlijke BBQ-gehaktbrood met het juiste advies

bbq vlees

Maak heerlijke BBQ-gehaktbrood met het juiste advies

Of je nu al jaren aan BBQ doet of net leert hoe je het moet doen, je hebt veel goede informatie nodig als je je eigen barbecuevarkensvlees en -kip gaat koken. Bepaal allereerst wat voor soort vlees u zoekt: bbq-varkensvlees, bbq-kip of een combinatie van beide? Je hebt goed, jong vlees nodig, want oudere dieren zullen harder vlees maken. Vraag ook naar leeftijd. Goed, jong bbq-vlees is mals en droogt niet uit zoals oud vlees.

Het beste bbq-vlees komt van oude, goed verzorgde dieren zonder ziektes of ziektes en zonder ziektegeschiedenis. Vraag ook naar de leeftijd, want je wilt jong bbq-vlees dat niet uitdroogt en snel bederft bbq vlees. Al het bbq-vlees komt uit verschillende delen van het dier. Er komt wat bbq-vlees uit de dij en ribbenkast, wat bbq-vlees komt uit de schouder en rug, wat bbq-vlees komt uit de achterpoot, etc.

Wanneer u uw bbq-vlees koopt en grilt, krijgt u malse, smaakvolle steaks of braadstukken die beter voor u zijn dan bbq-ribben. Houtskoolgrills geven je ook goede resultaten, en de truc is om de kolen schoon en droog te houden als je klaar bent met het koken van het vlees. Gebruik dunne sleuven op de grill om uw steaks of stukken vlees rookvrij te bereiden en laat ze de sappen uit de marinade absorberen zodra u ze op de grill legt.

Informatie over dit onderwerp: CoolToMeatYou.nl