ToetToetFood

Verkoopwagens – Oplossingen voor het maken van geld voor de recessie

Foodtrucks zijn kleine mobiele eenheden, meestal niet meer dan een paar passagiers, die door de stad kunnen worden getrokken en heerlijk eten en drinken verkopen. Er zijn verschillende soorten foodtrucks. Sommige zijn mobiele bars en restaurants, gemaakt voor snelle bijeenkomsten in parken, scholen, gemeenschapsevenementen, enz. Andere zijn mobiele concessiestands, die een handig alternatief kunnen bieden voor lokale eetgelegenheden en bedrijven tijdens niet-kantooruren.

Een foodtruck is meestal een vrachtwagen met een vlakke laadvloer, uitgerust met een grill, aanrecht, tafel of opslagruimte om te koken en voedsel te bereiden. Sommige, zoals ijscowagens, koken of bereiden alleen voedsel in een aangrenzende keuken; anderen hebben zelfs keukens aangesloten en koken vanaf het begin eten, misschien in een etablissement in de stijl van een fysiek restaurant. Mobiele coffeeshops, bakkerijen, afhaalkiosken, delicatessenhokjes en fruitkraampjes zijn andere voorbeelden van foodtrucks.

Deze veelzijdige voertuigen kunnen worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke activiteiten. Afhankelijk van het type foodtruck kunnen ze voor een breed scala aan taken worden ingehuurd. Sommige mobiele foodtrucks worden gebruikt als mobiele concessiestand tijdens festivals, stadsevenementen, festivals, carnavals, schoolbeurzen, truckrally’s, politieke campagnegebeurtenissen, concerten, bruiloften en vele andere speciale evenementen. Sommige bedrijven huren ook foodtrucks in voor secretarieel werk, bedienend en voorbereidend werk, cateringwerk en bezorgdiensten.

Foodtrucks kunnen dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks worden gehuurd. Bedrijven kunnen tijdelijke foodtrucks vinden om koffie, gebak, snacks, donuts, hotdogs, sappen, pastaproducten, diepvriesmaaltijden, koffie en thee, popcorn, frisdrank, desserts, snacks, voedsel voor huisdieren, snoepgoed, zeep, koffie, gebak te bezorgen , gebakken goederen, gedroogd fruit en nog veel meer. Bedrijven en privéfeesten kunnen zelfs straatkant en mobiele keukenruimte vinden en reserveren om foodtrucks ter plaatse of elders te plaatsen voor eenvoudige reiniging en opslag. Mobiele concessietrucks zijn verkrijgbaar in elke denkbare maat, kleur en stijl.

Foodtrucks zijn er in alle soorten, maten en soorten, maar er zijn enkele richtlijnen die u moet volgen bij het besturen van een foodtruck. Een voertuig moet bijvoorbeeld een actueel rijbewijs van de staat New York hebben. De exploitant van de foodtrucks heeft ook voor elke locatie een stadsvergunning nodig, evenals een geldige rijbewijs van de staat New York. Er is een boete, die kan worden opgelegd door het New York State Department of Transportation, om chauffeurs een kaartje te geven voor overtreding van de regels en voorschriften van de Vehicle Safety Regulations, Traffic Safety Regulations en New York State Vehicle Franchise van het New York State Department of Transportation Wet. Om te controleren op overtredingen per inspectie, dient de bestuurder contact op te nemen met het New York State Department of Motor Vehicles voor verificatie en certificering.

Als een bedrijfseigenaar zijn mobiele cateringapparatuur met winstoogmerk gebruikt, kan het zijn dat de foodtrucks een stadsvergunning moeten verkrijgen. Deze licentie bewijst dat het bedrijf belasting betaalt over de verkoop, inspectie- en opleidingskosten betaalt, inspecties betaalt, voldoet aan andere stads- en staatswetten, onder andere een schadeverzekering voor werknemers betaalt. De staat DMV stuurt de verkoper een formulier om de verkoopvoorwaarden bij te voegen, samen met een elektronische factuur. Verkoopwagens kunnen een geweldige manier zijn om geld te verdienen tijdens de recessie, maar moeten legaal worden gebruikt om citaten te voorkomen.

Bezoek voor meer informatie hun website op toettoetfood.nl