vlees

Vlees grillen – Koop uw vlees rechtstreeks van de grill

Dus je bent uitgenodigd voor het avondeten en je hebt het vlees al.

Nu is alles wat overgelaten is om het uit het pakket te trekken, het goed te plakken en natuurlijk te zorgen dat je de smaak ervan leuk vindt. Wanneer u voor het eerst vlees voor uw barbecue koopt, moet u er rekening mee houden dat wanneer u begint met inferieure grondstoffen, de kans groter is dat u een slecht eindproduct heeft. Vers is het beste. Prik gaten in het vlees waar je aan denkt (als het is ingepakt, dat is).

Als je naar stukken voor je barbecue kijkt, zul je waarschijnlijk merken dat de Merino-variƫteit waarschijnlijk de beste keuze is. Deze schapenhuid zijn erg goed voor koken in tedere strips voor een geweldige maaltijd. Ze zijn er in verschillende gewichten en maten, dus koop de grootste die u zich kunt veroorloven. Ga ook niet voor de goedkoopste stukken, want deze kunnen gemakkelijk bezwijken onder de kookdruk.

Als u op zoek bent naar goedkopere stukken zoals zijsteak, roksteak en rib eye, dan kunt u altijd naar de vleesafdeling van de supermarkt gaan. Vaak worden deze stukken bevroren verkocht, dus het kan zijn dat ze niet te vers zijn. Soms kun je op deze manier vlees in bulk kopen en er vervolgens plakken van maken en koken. Het mooie van dit soort goedkopere stukken vlees is dat ze nog vochtig en vrij mals zijn als je ze van de grill haalt.

Enkele van de meest malse sneden zijn de ribeye, het schouderblad en de lendenen.

U kunt deze urenlang marineren in plantaardige olie of speciaal bereide marinade en tot in de perfectie bakken. De meeste mensen voegen veel zout toe bij het bereiden van pulled pork shoulder voor het eten op de grill. Het draagt niet alleen bij aan de smaak, maar het verhoogt ook de waarde van het vlees! Probeer wat Italiaanse marinara-saus toe te voegen voor extra smaak.

Als je dure bezuinigingen hebt, kun je hele hammen, lendenen of karbonades in de supermarkt kopen. Deze komen vaak in kleine pakketten, dus je hoeft niet veel te winkelen. Als ze op de juiste manier worden bewaard, blijven ze een tijdje goed, maar je kunt er niet veel mee doen, behalve proberen ze warm te houden.

Ik zou geen rundergehakt kopen tenzij ik het bij een gespecialiseerde leverancier kocht. Mijn enige optie zou zijn om supermarkt-gekocht bastingvlees te kopen. Deze worden meestal in kleine verpakkingen geleverd, waardoor ze erg handig zijn om te grillen. Vergeet niet om het juiste merk te gebruiken en vraag uw slager om advies voordat u ze op de barbecue gebruikt. Nu de zomer voor de deur staat, is het tijd om na te denken over grillen.

Klik hier voor meer informatie: cooltomeatyou.nl