Waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden?

Waar kan ik een makelaar in de buurt vinden?

Waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden?

U wilt dus een huis verkopen, maar weet niet waar u een goede makelaar kunt vinden. Misschien weet u wel waar u een goede makelaar kunt vinden, maar kunt u de service niet betalen. In dat geval moet u internet gebruiken. Er zijn veel makelaars die op internet te vinden zijn en deze makelaars zijn misschien precies wat u nodig heeft. Ze kunnen u helpen bij het kopen of verkopen van een huis en u hoeft geen arm en een been te betalen.

Als u op zoek bent geweest naar een makelaar maar er geen kunt vinden die u bevalt, dan moet u blijven zoeken. Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Het loont echt om te kijken, want je weet nooit of degene met wie je praat misschien niet de beste makelaar is voor je behoeften. De beste manier om een goede makelaar te vinden, is door op zoek te gaan naar een makelaar die een of ander succes achter zich heeft. U zou een makelaar moeten vinden die zijn reputatie heeft opgebouwd door goed te zijn in wat hij doet. Een goede makelaar heeft een goede reputatie opgebouwd bij zijn collega's en klanten. Als u een dergelijke makelaar kunt vinden, dan heeft u de service gevonden die u verdient.

Om een goede makelaar te krijgen, moet u ervoor zorgen dat u de juiste vindt. U kunt dit doen door onderzoek te doen naar typen makelaars en zoveel mogelijk over elk type te weten te komen. Er zijn verschillende soorten makelaars en er zijn verschillende soorten diensten die elk type biedt. Als u uw onderzoek doet, kunt u gemakkelijk bepalen welk type voor u werkt. Als u eenmaal de juiste makelaar heeft gevonden, bent u goed op weg om een huis te kopen of verkopen.

Nu u wat meer weet over elk type makelaar, kunt u onderzoek gaan doen naar de makelaar die u wilt. Er zijn veel plaatsen waar u kunt zoeken als u een huis probeert te kopen bij een makelaar bij u in de buurt. Een geweldige plek om te beginnen met zoeken is bij de National Association of Realtors. Hier vindt u de beste makelaars bij u in de buurt die de diensten bieden die u nodig heeft. Zodra u de lijst heeft teruggebracht tot een of twee namen, belt u elke makelaar en vraagt u hen om informatie over de diensten die ze aanbieden en hoe ze u kunnen helpen.

Nog een geweldige plek om te kijken als je je afvraagt: "waar kan ik een makelaar bij mij in de buurt vinden?" is bij uw plaatselijke krant. Soms maakt uw plaatselijke krant reclame voor een huiskoopevenement bij u in de buurt. Dit is een uitstekend idee, want niet alleen vindt u in de buurt een goede makelaar, u vindt er ook iemand die de woning daadwerkelijk wil overnemen. Dus als u een advertentie ziet voor een huiskoopevenement in de buurt van uw stad, ga dan naar het evenement en vraag of u het huis kunt bezichtigen.

Zodra u de naam heeft gevonden van de makelaar waarin u geïnteresseerd bent, neemt u contact met hem of haar op en kijkt u of hij of zij bereid zal zijn om u te ontmoeten om een schatting van een woning te krijgen. Wanneer u naar de vergadering gaat, moet u ervoor zorgen dat u de prijsklasse kent die u zich kunt veroorloven. Als u niet met de makelaar over een prijs kunt onderhandelen, kunt u overwegen om een makelaar bij u in de buurt in te schakelen. De makelaars kunnen u helpen de informatie te krijgen die u nodig heeft, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over het onroerend goed dat u wilt kopen. U kunt ook op internet zoeken om meer te weten te komen over het aankoopproces van een huis en over andere dingen die u moet weten voordat u contact opneemt met een makelaar.

Link naar de website: Mijn Verkoopmakelaar

You may also like